30. min massage

Skulder/nakkemassage

Hovedpine opstår ofte som følge af spændinger og overanstrengelse af muskulaturen i skulder- og nakkeområdet. Disse muskler hæfter på den nedre kraniekant, hvorfor denne massage har fokus lige netop dette område. Derudover arbejdes der omkring området, hvilket vil sige, at der gives dybdegående massage af nakken samt lettere hovedbundsmassage.
Bestil Tid
   Se Priser

Happy feet fodmassage

Med vores fodmassage vil dine fødder blive forkælet med dybdemassage og trykpunktmassage kombineret med blide beroligende strøg og masser af velvære. Fodmassage giver en helt utrolig afstressende effekt, og dig og dine fødder vil føles som smør bagefter!
Bestil Tid   Se Priser

Lindring af hovedpine massage

Hovedpine opstår ofte som følge af spændinger og overanstrengelse af muskulaturen i skulder- og nakkeområdet. Disse muskler hæfter på den nedre kraniekant, hvorfor denne massage har fokus lige netop der. Derudover arbejdes der omkring området, hvilket vil sige, at der gives dybdegående massage af nakken samt lettere hovedbundsmassage.
Bestil Tid   Se Priser

 

60. min massage

Dybdemassage

Dette er uden tvivl vores mest populære massage. Du vil her opleve en massage, som virker dybt afspændende på muskulatur, der i en længere periode har været spændt pga. overanstrengelse eller ved akut opstået skade/spændinger. Vi arbejder i de dybere muskellag og bruger blandt andet tværmassage samt punktmassage, og der fokuseres på 1-2 områder af kroppen efter eget ønske.
Bestil Tid
   Se Priser

Gravidmassage

Til dig som er gravid lige meget, hvor langt du er henne. Vi har en specialdesignet briks til gravide, hvor der er god plads til din mave og bryster, mens du ligger på maven. Vi sørger for at løsne spændinger i hele din ryg – lænd, ryg, skulder, nakke – med fokus på netop de områder, du har brug for.
Bestil Tid
   Se Priser

Rygmassage

Hele din ryg masseres til den helt store guldmedalje. Lænden, den midterste del af ryggen, skulder og nakkeområdet. Ryggens muskler gennemarbejdes både i dybden og i det øvre muskellag.
Bestil Tid
   Se Priser

Happy feet fodmassage + skulder/nakkemassage

Her kombinerer vi det bedste fra to verdener: dybdemassage af dine skulder og nakke med fokus på akkurat de spændinger, som du døjer med efterfulgt af himmelsk massage af dine fødder, som virker både beroligende og giver masser af velvære. Den perfekte måde at føle sig ‘samlet’ på!
Bestil Tid   Se Priser

Wellness helkropsmassage

Vi giver dig en wellness oplevelse, der strækker sig langt ind under huden, giver fornyet energi, øget velvære samt omgående forbedring. Hele din krop masseres i det øvre muskellag med fokus på at slappe af, koble fra og ‘reboote’ dit system. Vi anbefaler denne massage, hvis man ønsker en blid helkropsmassage.
Bestil Tid   Se Priser

90. min massage

Ren forkælelses massage / helkropsmassage

Fra top til tå vil du opleve en ren forkælelses massage / helkropsmassage hos Something Personal, der giver dig en fuldstændig afslappende fornemmelse i hele kroppen. I løbet af 90 min. masseres alle kroppens øvre muskler i et roligt og behageligt tempo.
Bestil Tid
   Se Priser

Valgfri dybdemassage

Her kan du vælge lige, hvad du har brug for. Måske vil en dybdegående massage af ryggen – Something Personals mest populær massage – efterfulgt af en skøn, afstressende happy feet massage være lige det, som giver dig fornyet energi og dyb afspænding. Når du træder ind af døren, taler du med massøren, og I finder ud af, hvad dine 90 min. skal bruge på.
Bestil Tid
   Se Priser