Vi har en fantastisk nyhed, som vi har glædet os til at kunne dele med dig. Efter 8 år i Tullinsgade flytter vi.
Vi skal flytte til nye lokaler i Oehlenschlægersgade 26. Tadaaaaaa!! Gaden der er umuligt at stave til, men gaden der emmer af god atmosfære. De nye lokaler ligger blot 300 meter fra vores nuværende lokaler.

 

Vi slår dørene op til vores nye hjem på mandag den 18. marts. 

Vi er forelskede i vores nye lokaler, og har arbejdet på højtryk for at få gjort dem så lækre, hyggelige, smukke og fyldt med ro og varme, så vi fortsat kan koncentrere os om, at tilbyde dig den (måske) bedste oplevelse af dybdemassage København har at tilbyde.

Hvad betyder det helt konkret for dig som kunde, at vi flytter?

Fra den 18 marts skal du fremover komme i Oehlenschlægersgade 26 i stedet for i Tullinsgade. Ellers fortsætter alt som vanligt hos os.
Har du et klippekort/gavekort, som stadig er gyldigt kan du fortsat bruge det i vores nye hjem og vores priser forbliver de samme.
Vi har selvfølgelig et skønt indflytningstilbud, og det er lige på trapperne så hold øje med vores næste nyhedsbrev – eller følg med på Facebook

Vind 60 min valgfri dybdemassage

Vi kan ikke vente med at vise dig vores nye klinik, som ligger i Oehlenschlægersgade 26 – men inden det sker, har vi brug for din hjælp. Vores massagerum skal have nye navne, og du skal hjælpe os med at være kreativ, hvis du vil.
 
Vi har selv haft fat i den store ordbog, og prøvet os frem. Forslagene spænder alt fra Filmtitler, Hollywoodnavne til Exhale – Inhale.
 
Hvad ville give dig et smil på læben og en god følelse, næste gang du kommer og besøger os, hvis du skulle ind i rummet der hedder ………?
 
Vi vil utrolig gerne høre dit bud på Facebook. Det bedste bud vinder en 60 minutters valgfri dybdemassage. Ååååh hva. Til dig selv eller en du vil forkæle.
 
Vi har selv nogle ideer vi synes er gode, og måske bliver de valgt i sidste ende, men lige meget hvad, vil der være en vinder af en dybdemassage til personen med det bedste bud. Kom med så mange bud du kan finde frem af din krøllede hjerne.
Konkurrencen slutter på lørdag kl. 18:00 så giv den gas💪🥳!