Er du uddannet massør og er du rigtig dygtig til, at give dybdemassage?

Er du ansvarsbevidst, positiv, smilende og giver en eminent service?

Er du vant til at bruge computer (MAC) og håndtere online bookingsystemer?

Vi har en veletableret forretning i nye lokaler i Oehlenschlægersgade, Kbh V, med skøn stemning og stor efterspørgsel på vores massører.

Vi er et team på 5 massører og to der deler manager jobbet, og vi har brug for flere massører.

Vi har gode personaleforhold, og passer godt på hinanden. Du får fx 90 minutters massage hver måned på husets regning. Vi sørger for personalearrangementer ca. 4 gange om året.

Vi er fleksible, og forventer det samme af dig.

Vi tilbyder vagter i en blanding af dagvagter (fra kl. 8:00/9:10) , eftermiddags/aftenvagter (fra kl. 15:30) og weekendvagter (lørdag og søndag).

Det er et krav når du arbejder hos os, at du kan arbejde 1 weekend om måneden, dvs. enten en lørdag OG søndag eller hver 2. lørdag eller søndag.

Det er også et krav, at du har dit eget cvr.nr. Løn forhandles ved samtale, efter erfaring og kunnen.

Lyder det som noget der matcher dig, så har vi højst sandsynligt et job til dig i vores skønne klinik. Vi er specialister i dybdemassage og vægter kvalitet og service UTROLIG højt. Så hvis du har lyst til, at arbejde i et professionelt miljø, hvor dybdemassage er kernekompetencen, så send os en mail på info@somethingpersonal.dk med titlen ‘Ansøgning’.
Fortæl lidt om dig selv, dine erfaringer som massør, hvorfor du har lyst til at arbejde hos os og vedhæft et nyligt foto af dig selv.

Du kan se og læse mere om os på somethingpersonal.dk

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på hverdage 8.30 – 11-30 på telefon 51 94 49 21 eller skrive til info@somethingpersonal.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

De Bedste Hilsner

Team Something Personal