Hos Something Personal er nøgleordene professionalisme, høj faglighed og personlig betjening. Vores fysiurgiske massage er nærværende, dybdevirkende og altid med fokus på præcis dét, som du ønsker. Det sikrer dig den absolutte og fuldendte indre og ydre velvære. Vi har mange års erfaring med ryg og nakke/skulder problemer og sætter en stor ære i, at vores kunder får en positiv oplevelse hver gang, hvorfor den personlige betjening også er vigtig hos os.

Vi tilbyder kunderne det bedste af det bedste inden for professionel massage på Vesterbro/Frederiksberg i udsøgt smukke, lyse og behagelige omgivelser.

Der benyttes kun naturlig mandelolie til massagen, som nærer huden med sunde fedtstoffer, og olien er desuden ikke er tilsat nogen former for parfume, parabener eller andre tilsætningsstoffer. Vores brikse er elektriske hæve/sænke brikse, som ubesværet tilpasses din højde og drøjde, og vi luner din massage oplevelse ved altid at have et varmetæppe som underlag. Det gør underværker!

Vi har alt, hvad der skal bruges til behandlingen herunder lagen, håndklæder, puder, tæpper osv. Og som noget unikt byder vi altid på frisk frugt og smoothie/juice efter behandlingen.

Klinikkens historie
Something Personal startede tilbage i 2010 i en lille kælderklinik på Frederiksberg. I maj 2011 rykkede klinikken til Tullinsgade 27, den hyggelige sidegade til Værnedamsvej. I juni 2013 slog vi dørene op for vores 2. afdeling i Vallensbæk Strand – blot et stenkast fra vandet og fem min. fra Vallensbæk Station. Denne afdelingen er lukket pr. maj 2018.

I foråret 2015 overtog vi hele klinikken på Tullinsgade således, at der nu er 2 behandlerrum, hvilket betyder, at vi blandt andet kan tilbyde parmassage. Klinikken ejes af Sabine Pøthe som driver den sammen Lea som både er manager og behandler hos Something Personal.

Sabine Pøthe
Sabine Pøthe er uddannet fysiurgisk kropsmassør ved Naturmedicinsk Kursuscenter i 1998 og har i 16 år arbejdet som massør for privatpersoner, firmaer, fodboldklubber, fitness- og velværecentre og privatklinikker. Sabine var med ved opstarten af Arndal Spa på Hotel D’Angleterre, og hun har blandt andet Remee, Claus Meyer og verdensstjernen Nicole Kidman på sit massør-cv.