Niklas fortæller:

‘For mig er massage en balancegang mellem det psykiske og det fysiurgiske velvære i kroppen. En balancegang ved at få sindet og kroppen til at slappe af og lade den mærke “den gode smerte”,  det intense tryk når behandleren, behandler dig.

I min massage bliver der brugt et naturligt tryk, der kaldes for akupressur, hvor der bliver arbejde med de triggerpunkter din krop naturligt har. Det flettes sammen med et roligt og dybt flow, som du som klient tydeligt kan mærke. Min massage er altid skræddersyet til dig og din krop og præcis det du gerne vil have lagt fokus på.

Som udannet sportsmassør & sportsterepeut, har jeg en mange forskellige behandlingsformer i min værktøjskasse samt en stor viden om krop, sind og ernæring.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig, her i klinikken.’

Uddannelse:

Uddannet sportsmassør 2015 v/ Sportskropsskolen
Uddannet sportsterepeut 2016 v/Sportskropsskolen

Erfaring:

Arbejder i klinik Ransdam Spa & Wellness i Næstved siden 2015.
Arbejder i klinik Bundgaard siden marts 2017.

Niklas dyrker Crossfit på højt niveau og deltager løbende i konkurrencer udover at han også har undervist i Crossfit siden 2013