Dybdemassage

Dette er uden tvivl vores mest populære massage! Du vil her opleve en massage, som virker dybt afspændende på muskulatur, der i en længere periode har været spændt grundet overanstrengelse eller ved akut opstået skade eller spændinger. Vi arbejder i de dybere muskellag og bruger blandt andet tværmassage og punktmassage, og der fokuseres her på 1-2 områder af kroppen efter eget ønske.

Dyb rygmassage

Hele din ryg masseres til den helt store guldmedalje. Lænden, den midterste del af ryggen og skulder- og nakkeområdet. Ryggens muskler gennemarbejdes både i dybden og i det øvre muskellag.

Gravidmassage

Til dig som er gravid lige meget, hvor langt du er henne. Du masseres sideliggende på en briks puttet med masser af puder i behagelige og rolige lokaler. Vi sørger for at løsne spændinger i hele din ryg – lænd, ryg, skulder, nakke – med fokus på netop de områder, du har brug for.

Happy feet + skulder/nakkemassage

Her kombinerer vi det bedste fra to verdener: dybdemassage af dine skulder og nakke med fokus på akkurat de spændinger, som du døjer med efterfulgt af himmelsk massage af dine fødder, der virker både beroligende og giver masser af velvære. Den perfekte måde at føle sig ‘samlet’ på!

Wellness helkropsmassage

Vi giver dig en wellness oplevelse, der strækker sig langt ind under huden, giver fornyet energi, øget velvære og omgående forbedring. Hele din krop masseres i det øvre muskellag med fokus på at slappe af, koble af og ‘reboote’ dit system. Vi anbefaler denne massage, hvis man ønsker en blid helkropsmassage.

Pris 549,-

1. februar 2019 600,-