Dybdemassage

Dette er uden tvivl vores mest populære massage! Du vil her opleve en massage, som virker dybt afspændende på muskulatur, der i en længere periode har været spændt grundet overanstrengelse eller ved akut opstået skade eller spændinger. Vi arbejder i de dybere muskellag og bruger blandt andet tværmassage og punktmassage, og der fokuseres her på 1-2 områder af kroppen efter eget ønske.

Dyb rygmassage

Hele din ryg masseres til den helt store guldmedalje. Lænden, den midterste del af ryggen og skulder- og nakkeområdet. Ryggens muskler gennemarbejdes både i dybden og i det øvre muskellag.

Gravidmassage

Til dig som er gravid lige meget, hvor langt du er henne. Vi har en specialdesignet briks til gravide. Du ligger helt ubekvemt på maven hvor der er god plads til både din mave og bryster. Vi kan herved give dig en ligeså effektiv og skøn dybdemassage af din ryg, nakke, skulderområdet og lænd som var du ikke gravid. I enkelte tilfælde har vi oplevet at mavens størrelse gør det udfordrende at ligge på gravid briksen. Her vil vi lejre dig på siden så vi nemt kan komme til din ryg og du fortsat kan ligge behageligt og afslappet.

Happy feet + skulder/nakkemassage

Her kombinerer vi det bedste fra to verdener: dybdemassage af dine skulder og nakke med fokus på akkurat de spændinger, som du døjer med efterfulgt af himmelsk massage af dine fødder, der virker både beroligende og giver masser af velvære. Den perfekte måde at føle sig ‘samlet’ på!

Wellness helkropsmassage

Vi giver dig en wellness oplevelse, der strækker sig langt ind under huden, giver fornyet energi, øget velvære og omgående forbedring. Hele din krop masseres i det øvre muskellag med fokus på at slappe af, koble af og ‘reboote’ dit system. Vi anbefaler denne massage, hvis man ønsker en blid helkropsmassage.

Pris 600,-