Valgfri dybdemassage

Her vælger du selv, hvilket område der skal fokuseres på. Hvis du f.eks. har smerter eller problemer i lænden eller trænger til at få løsnet musklerne godt op i benene eller dine arme, hænder og skuldre kalder på forkælelse – så er det præcis det, vi tager os af. Du aftaler det bare med massøren, når du kommer 🙂

Happy feet fodmassage

Dine fødder forkæles med dybdemassage og trykpunktmassage kombineret med blide beroligende strøg og masser af velvære. Fodmassage giver en helt utrolig afstressende effekt, og dig og dine fødder vil føles som smør bagefter!

Skulder/nakkemassage

Her fokuseres alene på spændinger, ømhed eller træthed i skulder- og nakkeområdet. Massagen løsner og afspænder muskulaturen i området og øger derved blodcirkulationen. Dette giver en fantastisk følelse af velvære og afslappethed.

Lindring af hovedpine massage

Hovedpine opstår ofte som følge af spændinger og overanstrengelse af muskulaturen i skulder- og nakkeområdet. Disse muskler hæfter på den nedre kraniekant, hvorfor denne massage har fokus lige netop der. Derudover arbejdes der omkring området, det vil sige, at der gives dybdegående massage af nakken samt lettere hovedbundsmassage.

Børnemassage

Massagen til børn er tilpasset barnets behov – faktisk som til vores voksne kunderAlle børn er velkomne, dog anbefaler vi at barnet er min. 7 år. Udgangspunktet for massage til børn er ikke meget anderledes end til voksne, dog er det vores erfaring, at der ikke skal tages fat på helt samme måde. Vi arbejder derfor i et roligt tempo med blide til mellemdybe greb/tryk. Massøren har fokus på kroppen som helhed dvs. vi afgrænser fx hele kroppen som start/slut ritual for massagen og grounde børnene godt. Massøren taler med barnet om tryk/tempo osv. både før og under massagen.

Pris 400,-