Det er egentlig ret simpelt:

Ligegyldigt om du trænger til at få masseret din ryg, nakke, skulder, ben, arme, fødder eller hvilken som helst anden kropsdel, så skal du egentlig blot vælge, hvor længe din massage skal vare: 30 min., 60 min. eller 90 min.

Selve massagen aftaler du altid individuelt med massøren, når du træder ind ad døren. Vi tilpasser nemlig massagen til dine ønsker og behov.

Dybdemassage kontra afstressende (velvære) massage?

Ca. 95% af vores kunder vælger dybdemassage. Vi tager altid afsæt i dybdemassage, hvor de dybere muskellag får særlig fokus med henblik på at løsne spændinger, infiltrationer og stagneret væv ved at øge blodcirkulationen.

Ønsker du en mere afstressende og blid massage, hvor det er de øvre muskellag, der er i fokus, og hvor du kommer helt ned i gear, så er det selvfølgelig altid muligt! Du siger det blot til massøren.

Hvad er bedst – 30 min., 60 min. eller 90 min.?

Hvor vidt du vælger 30, 60 eller 90 min., bør du beslutte ud fra, hvor meget du trænger til massage:

  • Hvis det er første gang, du får massage, vil vi anbefale, at du vælger 60 min., så vi kan komme godt omkring dit problemområde og have god tid til det.
  • Hvis du døjer med spændinger i en muskelgruppen: ryg, ben, arme etc., så vil vi anbefale, at du vælger 60 min. dybdemassage, så vi har mulighed for at arbejde området godt igennem.
  • Hvis du regelmæssigt går til massage og ønsker fokus på blot ét område som f.eks. ryggens muskler, så er enten 30 min. eller 60. min passende.
  • Hvis du ønsker massage af blot en kropsdel som f.eks. kun arme, hænder, fødder, ben eller lænd, så kan du roligt vælge 30 min.
  • Hvis du ønsker en helkropsmassage, så skal du vælge en 90 min. massage.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken massage du skal vælge, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, og vi vil være dig behjælpelig. Ring til os eller send os en sms: 51944921.