Vi tilbyder nu, at du kan få massage direkte på dit hotelværelse i København. Vi samarbejder allerede med flere hoteller, som kan tilbyde deres gæster professionel dybdemassage på hotellet. Vi kalder det hotelmassage!

Tidsbestilling:

Kontakt receptionen på dit hotel, og hør om de har en aftale med os. I så fald ringer de til os og sørger for bookingen. Massagen kan bookes mellem kl. 10 – 20 alle dage, og massagen skal bookes min. fire timer i forvejen. Aflysning skal ske min. to timer i forvejen. Gæsten faktureres 50% af beløbet ved afbud med kortere varsel.

Massageudstyr:

Ved hotelmassage kommer vi ud med alt udstyr – briks, lagner, tæpper og olie – hotellet skal blot sørge for, at der er plads på værelset til briksen og arbejdsrum til massøren omkring briksen. Der skal være let adgang til en håndvask, når massøren er færdig med behandlingen.

Priser:

Hotelmassage: massage på værelset – 60 og 90 min. behandlinger  – pris: 799,- og 999,-. Afregning kan enten ske ved, at gæsten betaler kontant til massøren efter behandlingen eller ved, at massagen sættes på gæstens hotelregning, hvor vi efterfølgende vil afregne med hotellet.

Hos Something Personal: Vi tilbyder også, at hotelgæster kan benytte vores to klinikker, når det passer dem til almindelig pris: 30, 60 og 90 min. behandlinger – pris: 349,-, 549,- og 749,-. Booking foregår via tlf. eller alternativt, kan der foretages online booking på vores hjemmeside 24 timer i døgnet.

Events:

Vi tilbyder også at komme ud og give massage til specielle events eller arrangementer på foranledning af hotelgæsten, grupper eller hotellet selv. Dette aftales særskilt. Ring eller mail til os, hvis du ønsker at lave en aftale med os. Tlf.: 51944921 – e-mail: info@somethingpersonal.dk