Gravid massage er til dig som er gravid lige meget, hvor langt du er henne. Vores professionelle massører har mange års erfaring med massage af gravide. Vi sørger for at løsne spændingerne i hele din ryg – lænd, ryg, skulder, nakke – med fokus på netop de områder, du har brug for.

Gravid massage hos Something Personal

Specialdesignet gravid massage briks

Vi har en specialdesignet briks til gravide. Du ligger helt ubekvemt på maven hvor der er god plads til både din mave og bryster. Vi kan herved give dig en ligeså effektiv og skøn dybdemassage af din ryg, nakke, skulderområdet og lænd som var du ikke gravid. I enkelte tilfælde har vi oplevet at mavens størrelse gør det udfordrende at ligge på gravid briksen. Her vil vi lejre dig på siden så vi nemt kan komme til din ryg og du fortsat ligger behageligt og afslappet.

Gravid massage hos Something PersonalGravid massage anbefales under hele graviditeten

Gravide må få massage under hele graviditeten, og der gælder de samme forholdsregler som ved alle andre massager. Og gravide er rent faktisk blandt dem, der har størst behov for massage. Så kom ind hos os og oplev en helt utrolig forløsning af alle de spændinger du måtte have fået under din graviditet 🙂