Vores fysiurgisk massage er nærværende, dybdevirkende og altid med fokus på, hvad du ønsker. Massagen er tilpasset lige akkurat dine problematikker. Og det sikrer dig den absolutte og fuldendte indre og ydre velvære.

Fysiurgisk massage hos Something Personal

Something Personal tilbyder professionel fysiurgisk massage i København, Vesterbro, Frederiksberg og Vallensbæk Strand, som virkelig løsner. Hos Something Personal er nøgleordene professionalisme, høj faglighed og personlig betjening.

Mange års erfaring i fysiurgisk massage

Vi har mange års erfaring i bl.a:Fysiurgisk massage i københavn, Frederiksberg, Vesterbro og Vallensbæk

Vores massører er veluddannet, professionelle massører. De har en høj faglighed indenfor dybdemassage. Vi arbejder indenfor professionelle rammer, og sørger for, at supplere massagen med råd og vejledning til dine konkrete problematikker. Vi tilbyder det bedste af det bedste inden for fysiurgisk massage.

Vores klinikker har rene, varme og rolige omgivelser. Vi har åbent 7 dage om ugen (tidlig morgen til sent aften). Du kan betale når du kommer (Dankort, MobilePay og kontant) eller købe din massage, klippekort, eller massage gavekort på forhånd i vores webshop.