Både på din arbejdsplads og i vores klinikker!

Something Personal har siden 2010 tilbudt massage til virksomheder, og vi kan med de mange års erfaring tilbyde firmamassage af høj kvalitet, med stor faglighed, fantastisk effekt og altid skræddersyet præcist til virksomhedens behov.

Massagen bruges til forebyggelse og behandling af arbejdsrelaterede skader, og Something Personal sætter ligeledes fokus på en øget kropsbevidsthed. På den måde får den enkelte medarbejder mulighed for at optimere sine arbejdsbevægelser for derved at kunne forbygge tilbagevendende skavanker.

Something Personal tilbyder en professionel firmamassageordning, hvor alt nødvendigt udstyr vil stilles til rådighed for jeres virksomhed, således at I kun skal sørge for et lokale til afholdelse af massagen. Vi søger for:

Massagebriks, lagner/håndklæder, massageolie, musik, online bookingsystem osv. Vi kan også sørge for alt nødvendigt informationsmateriale til jeres medarbejdere.
Vi kommer meget gerne ud til jer og rådgiver jeres virksomhed omkring de praktiske og indholdsmæssige overvejelser ved at etablere en firmamassageordning.

Vores massører

Alle vores massører er veluddannede og erfarne massører. De har mange års erfaring med professionel fysiurgisk dybdemassage af hele kroppen dog med stor fokus på ryg, lænd og skulder/nakke.
Vi tilknytter en fast massør til ordningen og giver altid besked, hvis der er udskiftning pga, sygdom, ferie o.lign.

Fordele ved en firmamassageordning med Something Personal:

  • Nemt og hurtig online bookingsystem.
  • Something Personal sørger for alt behandlingsudstyr.
  • Fast tilknyttet massør.
  • Kapaciteten/frekvensen kan altid justeres efter jeres behov.

Hvor kan firmamassagen foregå?

Massagebehandlingerne foregår normalt i et lokale på min. ca. 10 kvm. ude i virksomheden. Der skal være et vindue, som kan åbnes, og der skal være let adgang til et toilet/håndvask. Medarbejderne kan også benytte vores to klinikker på Vesterbro/Frederiksberg og i Vallensbæk Strand syv dage om ugen til en fordelagtig pris!

Massagens varighed?

Det er helt op til virksomheden, om man vil tilbyde 30 eller 60 min. massagebehandlinger (inkl. af og påklædning samt evt. betaling). Vi anbefaler som udgangspunkt, at begge tidsintervaller bliver en del af ordningen.

Informationsmateriale

Something Personal udarbejder gerne relevant informationsmateriale, som er skræddersyet til virksomheden:

  • Præsentation af massagen og massøren
  • Procedure vedr. tidsbestilling
  • Procedure vedr. betaling
  • Virksomhedens retningslinjer

Brugerbetaling og medarbejderandel

Nogle virksomheder vælger at betale størstedelen af udgiften til massage, mens andre virksomheder vælger at dække hele udgiften ved massage. Vores erfaring viser, at når medarbejderne betaler en mindre andel i beløbsstørrelsen 50,00 – 80,00 kr., vil de opleve tilbuddet som meget attraktivt.

Brugerbetalingen er med til at skærpe den enkeltes ansvarlighed i forhold til de bestilte massagetider og vil fungere som et stabilt økonomisk supplement til ordningen.

Introduktionsperiode

For at sikre at virksomheden får et massagetilbud, der matcher forventninger, ønsker og behov, tilbyder vi uforpligtigende en introduktionsperiode, hvor I har mulighed for at prøve vores firmamassageordning.
Ring eller skriv til os for mere information: tlf.: 51 94 49 21 eller info@somethingpersonal.dk