Cuppingmassage hos Something Personal                            Cuppingmassage hos Something Persona

Cupping massage – et supplement til din massage!

Hos Something Personal supplerer vores massører din massagebehandling med Cupping massage efter behov og hvis du ønsker det.

Cupping massage er en virkelig dyb form for massage med sugekop. Det er en meget effektiv behandlingsform som ofte løsner spændinger og affaldsstoffer hurtigere end traditionel massage har mulighed for.

Cupping massage bliver tilpasset efter dit behov. Sugekoppen sættes på huden. Et delvis vakuum skabes i sugekoppen ved at der suges lidt luft ind i den. Det får det underliggende væv til at trække sig en smule op i koppen så massøren kan stryge/bevæge sugekoppen over musklerne i alle retninger og derved arbejde med, at løsne spændinger. Hvor almindelig massage trykker musklerne og vævet sammen, virker Cupping massage helt modsat ved at suge og udvide bindevævet, så blodcirkulationen stimuleres. Derfor er en kombination af disse to behandlingsformer optimalt.
På samme måde som med almindelig massage, kan du regne med, at det kan “gøre lidt ondt på en god måde”, men følelsen vil typisk være ren nydelse.


Cupping massage er meget velegnet til blandt andet:

Lokale muskelspændinger.
Svimmelhed pga. spændinger.
Smidiggørelse af gammelt arvæv.
Fordøjelsesproblemer hvis der arbejdes på maveregionen.

Hvilke fordele er der ved Cupping massage?

Øger blodgennemstrømningen i bindevæv, led, muskler og indre organers bindevæv.
Frigiver affaldsstoffer fra bindevæv og øger derved udrensning.
Løsner meget effektiv triggerpunkter i musklerne.
Bringer blod og varme til et berørt organ og eller område.
Løsner dybt i muskulaturen og meget hurtigere end med traditionel massagen alene.

Bivirkninger ved Cupping massage:

Man kan få blå mærker og “sugemærker”, som fortager sig i løbet af 2-10 dage. Disse blå mærker opstår hovedsageligt fordi der dannes et undertryk i vævet. Det er ikke spor farligt hverken for musklerne, huden, blodårerne Ved de første behandlinger kan der opstå ømhed, som ved enhver anden massage.

I og med der bliver løsnet op for affaldsstoffer og disse cirkulere rundt i kroppen indtil de bliver udskilt kan man opleve almindelige udrensningssymptomer såsom svimmelhed, træthed og hovedpine. Det skal ses som et tegn på, at kroppen arbejder – husk derfor at drikke masser af vand i dagene efter behandlingen.