børnemassage hos Something Personal

Hvad er børnemassage hos Something Personal:

30 min børnemassage er tilpasset barnets behov. Alle børn er velkomne, dog anbefaler vi at barnet er min. 7 år. (Dette på baggrund af at barnet i 7års alderen nu er moden nok kognitivt til at kunne fokusere (på en enkelt ting) i den tid massagen varer).

Udgangspunktet for massage til børn er ikke meget anderledes end til voksne. Det er dog vores erfaring, at der ikke skal tages fat på helt samme måde. Kroppen er for det første mindre og børnene tager oftest også rigtig godt imod behandlingen og reagerer hurtigt på massagen.

Vi arbejder derfor i et roligt tempo med blide til mellemdybe greb/tryk. Massøren har fokus på kroppen som helhed dvs. vi afgrænser fx hele kroppen som start/slut ritual for massagen og for at grounde børnene godt.

En introduktion og guiding i vejrtrækning medfølgende god dyb afspænding kan også være en del af massagen hvis vi finder det relevant. Vi taler selvfølgelig med barnet om tryk mv, ganske som hos voksne, også under selve massagen.

Hvorfor børnemassage:

En stresset hverdag gælder ikke kun voksne – der stilles rigtig store krav til børn på daglig basis. Lange dage i institutioner, tunge skoletasker på skuldrene, høj eksponering for elektroniske input, lektier, tests, venskaber/uvenskaber, skilsmisser og travle forældre er blot nogle af mange udfordringer børn stilles overfor.

Alt dette kan resulterer i en overstimulering af børnenes sanseapparat, deres nervesystem stresses og de reagerer på forskellig vis. Børn identificerer sig naturligt med deres familier og omgivelser og påtager sig ofte sine kæres mønstre, vaner, stressniveauer mv.

Something Personal vil derfor gerne gøre opmærksom på at børn også har brug for en pause, at de har brug for at koble af i rolige og omsorgsfulde omgivelser samt få løsnet deres muskelspændinger.
Vi inviterer børnene på briksen – til massage i børnehøjde 🙂

Vores massage er til alle børn. Børn defineres i det her tilfælde aldersmæssigt mellem 7-14 år. Massagen henvender sig ikke direkte til børn med diagnoser af forskellig karakter.

Hvis du har lyst til at læse lidt mere om børns hjerner, hvad der sker ved stress, overstimulering af sanseapparatet og for meget skærmtid kan vi anbefale denne side: www.rafaelcenteret.dk .

Booking og spørgsmål:

Hvis du er i tvivl om børnemassage er noget for dit barn, så ring eller mail endelig til os så vi kan hjælpe dig med at vurdere om det er noget dit barn vil få glæde af. Bemærk at vi ikke er uddannet til at behandle konkret diagnose orienteret. Tlf.: 51944921, mail: info@somethingpersonal.dk
Booking foregår via vores online booking og kan gøres 24 timer i døgnet: Book børnemassage her.